يكشنبه ٢١ آذر ١٣٩٥ -

تعداد بازدید های کل : ۳۲۹۲۶ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/١/١٣ - ۲۱۸ مورد

بیمارستان شهدای فاروج برای نخستین بار اعتبار

پنج شنبه ١٠ ارديبهشت ١٣٩٤ ساعت ١٢:٣٦ ب.ظ   ( بازدید : 595 نفر )

: برای نخستین بار بیمارستان شهدای فاروج توسط گروه کارشناسان ارزیاب از دانشگاه علوم پزشکی سمنان و خراسان شمالی به سرپرستی جناب آقای سهرابی در تاریخ 5/2/94 اعتبار سنجی شد .

خانم دکتر آریان ریاست بیمارستان گفت :  برای نخستین بار بیمارستان شهدای فاروج توسط گروه  کارشناسان  ارزیاب از دانشگاه علوم پزشکی سمنان و خراسان شمالی به سرپرستی جناب آقای سهرابی در تاریخ 5/2/94 اعتبار سنجی شد .

در ابتدا باتلاوت قرآن کریم وسرود جمهوری اسلامی  وخیرمقدم  ریاست بیمارستان به حاضرین

ودر ادامه به معرفی بیمارستان شهدای واهداف کلان وبرنامهای  اجرا شده پرداختند

خانم دکتر آریان گفتند : باعت خوشحالی هست که برای نخستین بار اعتبارسنجی انجام میشود

ودرادامه آقای سهرابی سرپرست گروه ارزیاب گفتند : کارشناسان ارزیاب به چتد تیم تقسیم میشوند وتیم با مسئول واحد بازدید انجام می دهند ودرپایان گزارشات را به مسئول گروه تحویل ودهند تا بررسی ونقات قوت وضعف مشخص شود

ودر پایان  ارزیابی دوروزه آقای سهرابی با تقدیر از کلیه مسئولین واحدها داشتند وگفتند نتیجه نهایی ارزیابی واعتبارسنجی بیمارستان  بعداز بررسی  اعلام میگردد .

منبع : بیمارستان شهدای فاروج چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

جشن بزرگ پرستاری (۸۲۹ بازدید)
تبریک روز پرستار (۶۸۵ بازدید)
معرفی بیمارستان (۵۴۷ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...